Våra tjänster

Invändigt och tapetsering

Vi har stor erfarenhet av invändiga måleriarbeten från golv till tak vare sig det handlar om nyproduktion eller renovering av äldre hus i liten eller stor skala.

Vi är skickliga på tapetsering och tapetserar allt från gamla handtryckta tapeter, easy-up, till avancerade mönster- och fototapeter. Ditt rum blir vackrare med tapetsering ifrån oss.

Kontakta oss

Utvändigt, fasadtvätt och fönster

Vi genomför utvändiga måleriarbeten så som målning av äldre villor till nyproducerad fastighet. Allt från den lilla sommarstugan till större flerfamiljshus för en fasad som ska hålla länge.

Vi underhåller fasaden på ditt hus med fasadtvätt. Vi applicerar även Jape-Grönfri på tak och trätrall för att förebygga påväxt av alger och mossa.

Vi kittar och målar dina fönster på traditionellt vis. Vi byter också stormhaspar och märlor samt monterar invändiga fönsterhaspar och vädringsbeslag på äldre fönster.

Kontakta oss

Industri och offentliga miljöer

Vi har stor erfarenhet av målning av industrimiljö där det är många kvadrat som ska målas till en rimlig kostnad med hög kvalité. Invändigt och utvändigt.

Vi genomför arbeten i offentliga miljöer så som tapetsering av kontor, målning av butik och trappuppgångar. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt.

Kontakta oss

På Instagram